Παρασκευή 28 Αυγούστου 2009

Πανεπιστήμιο Αγρινίου














Τελοσπάντων, η πρώτη ανάρτηση στο συγκεκριμένο ιστολόγιο ξεκινάει με λάθος τίτλο. Η βουλή των Ελλήνων ενέκρινε λοιπόν την αυτονόμηση του Πανεπιστημίου μας με όνομα Πανεπιστήμιο Δυτικής Ελλάδας, με έδρα το Αγρίνιο. Αυτό σημαίνει πως μελλοντικά θα ζητήσουν γειτονικές πόλεις του νομού μας, σχολές.
Ένας δίκαιος αγώνας πολλών χρόνων επιτέλους παίρνει την τροπή που πρέπει έστω κι αν χρειάζονται κτιριακές υποδομές για να λειτουργήσει το Πανεπιστήμιο. Επιτέλους η ξεχασμένη αυτή μεγαλούπολη αποκτάει κάτι δικό της.
Βέβαια υπάρχουν και αντιδράσεις από τους ¨Φίλους του Πανεπιστημίου του Μεσολογγίου" οι οποίες μόνο φαιδρές μπορούν να χαρακτηριστούν .
Απλά να τονίσω ότι στο μικρό Μεσολόγγι λειτουργεί εδώ και πολλά χρόνια αυτόνομο ΤΕΙ με χιλιάδες φοιτητές που το κρατάνε ζωντανό. Η αχαριστία και η πλεονεξία κατέστρεψαν πολλούς...
Επιστροφή στο θέμα μας το "Πανεπιστήμιο Δυτικής Ελλάδας με έδρα το Αγρίνιο", με την ελπίδα σύντομα να αποκτήσουμε πανεπιστημιούπολη η οποία θα γεμίσει με φοιτητές απ΄ όλη την Ελλάδα!

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

καλή αρχή!!
μακάρι να λειτουργήσει αυτόνομ Πανεπιστήμιο στην πόλη μας!

Ανώνυμος είπε...

Καλορίζικο το μπλογκ!

Ανώνυμος είπε...

Η ομάδα του "ΟΛΑ ΣΤΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ" σας καλοσωρίζει στο χώρο των blogs!
http://ola-sto-mesologi.blogspot.com/

ΛΕΝΑ είπε...

Γιωργο καλοριζικο το blog και μακαρι να γινει ενα απο τα πρωτα του νομου
εξαλλου με ευχη απο τους Μεσολογγιτες δεν ειναι δυνατον να μην πας καλα :)
(πως το'παθαν αυτο;)

Οσο για το πανεπιστημιο εγω δεν ανησυχω για τις αλλες πολεις, αλλα που ξεκιναμε να βγαζουμε μονοι μας τα ματια μας, αμα δεις σχολια σε αλλα blog θα καταλαβεις.

Ανώνυμος είπε...

120.000 χωρίς πανεπιστήμιο,αεροδρόμιο,νοσοκομείο,σωστές σηματοδοτήσεις(που στοιχίζουν ζωές ρε γαμώτο)δρόμους,τι να σου κάνει το Αγρινιώτικο φιλότιμο ΧΩΡΙΣ ΤΗ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΛΛΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ

Ανώνυμος είπε...

σκατοβλαχοι γαμω το βραχωρι σας μουνοπανα θελετε και πανεπιστημιο... κακος καρκινος να σας βρει.....

Ανώνυμος είπε...

Πεστα χρυσοστομε!! Ή χειρότερη πόλη που έχει υπάρξει στην ιστορία..λυπάμαι τα παιδιά που σπουδάζουν εκεί πραγματικά!!