Κυριακή, 6 Σεπτεμβρίου 2009

Παναιτωλικός ΓΦΣ


"Τίτορμος Αιτωλός ούτως άλλος Ηρακλής"

Η ομάδα της πόλης μας, η Κυριακάτικη τρέλα ΟΛΩΝ των Αγρινιωτών και όχι μόνο, αφού πέρασε δύσκολα τελευταία χρόνια στη Γ Εθνική μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας κατάφερε τελικά να ανέβει εκεί που πραγματικά ανήκει στη δεύτερη τη τάξη κατηγορία της χώρας και ελπίζουμε να μην σταματήσει εκεί.
Δύναμή της;
Μα πάνω απ όλα ο υπέροχος κόσμος, αυτός ο κόσμος που ακολούθησε την ομάδα και στη Γ Εθνική και που άφησε άφωνη όλη την Ελλάδα όταν στο μπαράζ ανόδου με τη Ρόδο βούλιαξε πραγματικά τη Νέα Σμύρνη όπου γινόταν ο αγώνας!
Παρόλο που πολλές είναι οι επαρχιακές ομάδες που έχουν αρκετό κόσμο όπως η Παναχαική, οι Σέρρες, ο Βόλος κλπ ειλικρινά στα τόσα χρόνια που ασχολούμαι με τα ποδοσφαιρικά δρώμενα δεν έχω ξαναδεί τέτοιο πιστό κόσμο που να ακολουθεί την ομάδα στη Γ και να πηγαίνει σύσσωμος ΚΑΙ στα εκτός έδρας με κάθε απίθανο χωριό. Μόνο οι Λαρισαίοι το έχουν κάνει αυτό...
Δεύτερος πολύ σημαντικός παράγοντας που οδήγησε στην αναγέννηση του Παναιτωλικού είναι η ανάληψη της προεδρίας από τον κύριο Κωστούλα. Ο άνθρωπος σε λίγο καιρό από τότε που ανέλαβε κατάφερε να αλλάξει εντελώς την ομάδα σε σημείο να θεωρείται πρότυπο σωματείο για όλες τις επαρχιακές ομάδες.
Ανάπλαση του γηπέδου, τοποθέτηση σκέπαστρου στη μεγάλη κερκίδα, πολυτελέστατη καφετέρια, μπουτίκ, δημιουργία φέτος υπερσύγχρονων δημοσιογραφικών θεωρείων, ενέργειες που έκαναν το γηπεδάκι μας πραγματικό στολίδι!!
Και φυσικά ο άνθρωπος έριξε αρκετό χρήμα για να φέρει στην ομάδα τους καλύτερους παίχτες και προπονητές. Τελικά, έστω και μέσα από το μπαράζ δικαιώθηκε και φέτος αναμένονται μεγάλες στιγμές και γεμάτο γήπεδο, με κόσμο ακόμα και στα σκαλιά.
Ευχή μας η όσο το δυνατόν καλύτερη πορεία του Παναιτωλικού και γιατί όχι σε 1-2 χρόνια άνοδος στην Α' Εθνική!!
Βέβαια και στο θέμα "Παναιτωλικός" δεν ήταν ούτε τώρα είναι όλα ρόδινα. Όμως σε αυτό το άρθρο δεν αρμόζουν γκρίνιες. Νεώτερα περί αυτού σε επόμενη ανάρτηση.
Παναιτωλικέ γερά!! Κάνε μας ξανά υπερήφανους κι εμείς θα σε ακολουθήσουμε σε κάθε άκρη της Ελλάδας!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: